Рапърът  влиза в ефира на . Авторското му предаване му

...
Рапърът  влиза в ефира на . Авторското му предаване му
Коментари Харесай

100 KILA в ефира на Радио Варна

Рапърът  влиза в ефира на. Авторското му предаване му  ще се излъчва всяка събота от 22.00 часа до среднощ. Първото издание е на 20 март.  

" Радиото е новото съвременно! Сверете часовника си със света! На път съм да сбъдна най-голямата ми фантазия, а точно да бъда радиоводещ в . Всяка събота от 22:00 до среднощ – " Wave Check " с мен, , споделя рапърът с рождено име Явор Янакиев.  

Всяка седмица " Wave check " ще показва ранглиста на шлагерите на българската хип-хоп сцена и истинска ранглиста на най-актуалните заглавия в Съединени американски щати, Германия, Франция, Испания, Румъния, Русия и други Феновете ще се включват онлайн в предаването по телефона и през обществените мрежи.  

Слушателите в родната на  Варна, както и в целия район от Добрич до Несебър, ще могат да слушат " Wave check " в ефира на Радио Варна, а почитателите му от цялата страна и чужбина – в действително време през  

Какво прави 100 KILA по време на пандемията, какво свързва вълните в хип-хопа и вълните на морето, по какъв начин се трансформира рапът под въздействие на технологиите и какво да чакат почитателите от новото предаване " Wave Check ", чуйте в изявлението на Мартин Николов от Радио Варна: 

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР